Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
- 40 g di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 716 kJ / 171.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 395.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Bagel integrali
4h 5 min
Pane naan
3h 10 min.
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6 Std.
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3 Std.
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Treccia al latte
2h 30min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Focaccia millebolle
28h
Panini alla zucca
4h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h