Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de poivron rouge, en brunoise
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 236.8 kJ / 56.8 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 2.8 g
- Fat
- 3.4 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 124.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 Min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2h 10min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Tartinable de poulet au curry breton
20 Min
Tartinade aux champignons
30 Min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 Min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1 Std. 15 Min
Nouilles de courgettes épicées
No ratings
Gaspacho au maïs et au piment jalapeño
20 Min