![Spaghetti alla siciliana Spaghetti alla siciliana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/094c37ec53fb6a657ecc44014f46b203/Derivates/cefe814a9f53f9fb124cf7673749886ca74b7dad.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di pangrattato
- 40 g di olive verdi denocciolate
- 40 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale sciacquati
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ peperoncino piccante fresco
- 20 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 350 g di spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2499.3 kJ / 597.3 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Carbohydrates
- 85.2 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 226.7 mg
Alternative recipes
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Pasta alla carcerata
30min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Spaghetti broccoli e noci
40min
Pasta alla ionica
30min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Pasta broccoli e acciughe
40min
Pasta al pesto di fagiolini
30min