Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 0.25 g
In Collections
Alternative recipes
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Polpette al sugo
40min
Spaghetti alla carbonara
35min
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 15 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Frittata soffice alle patate
1sa 15 dk
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Petto di pollo e zucchine
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 dk