Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 - 50 g di farina
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 0.25 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta panna e salmone
30min
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20 min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Stufato di maiale alla greca
Keine Bewertungen
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Petto di pollo al Metaxa
1h
Tiramisù
5h 20 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Keine Bewertungen
Scaloppine ai funghi
40min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Scaloppine di pollo al limone
40min