Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Olivenöl
- 300 g Hähnchenbrust, in Streifen (2 cm)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 30 g Pinienkerne
- 100 g Babyspinat
- 1 Avocado, reif, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Erdbeeren, geviertelt
- 100 g Feta
- 20 g Balsamico, dunkel
- 10 g Honig
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3597 kJ / 860 kcal
- Protein
- 45 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 65 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodium
- 1768 mg
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40 Min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 Min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Party-Couscous-Bowl
45 Min
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50 Min
Feta-Hähnchen-Salat mit Karamell-Dressing
50 Min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 Min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 Min
Lachs-Gemüse-Bowl mit Eiern und Erbsen-Püree
50 Min
Couscous-Hähnchen-Bowl mit Feta und Paprikadip
40 Min