Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodium
- 628.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâte à tartiner au citron
1h
Booster Immunitaire
5 min
Betteraves Sous vide
40min
Glace au yogourt et à la pêche
20 Min
Crème glacée double vanille
12h
Sauté de légumes aux oeufs et riz (Hestan Cue™)
40min
Cuire du riz long complet
55min
Confiture de fraises et de rhubarbe
No ratings
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Épis de maïs Cuisson lente
40min
Ananas cuit sous vide au caramel
1 Std. 30 Min
Popsicles tropicaux
4h 5min