Funghi ripieni di salsiccia
TM6 TM5

Funghi ripieni di salsiccia

4.5 (34 ratings)

Ingredients

  • 600 g di funghi champignon
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di salsiccia
  • 1 uovo
  • 15 - 20 g di pangrattato
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1063.8 kJ / 254.3 kcal
Protein
13.3 g
Carbohydrates
3.8 g
Fat
20.7 g
Saturated Fat
6.2 g
Fibre
2.5 g
Sodium
711.2 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes