Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate, a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 5717 kJ / 1366 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Carbohydrates
- 8.8 g
- Fat
- 132.3 g
- Saturated Fat
- 24.4 g
- Fibre
- 8.7 g
- Sodium
- 1943.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pesto alla trapanese
20 Min
Pesto di melanzane
10min
Pesto di rucola
10min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Pasta verze e pancetta
40 Min
Pesto di lattuga
15min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 Min
Burger di cavolo nero
45 Min