Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Haselnüsse, geschält und geröstet
Süsskartoffelstock<br>
- 800 g Wasser
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 40 g Butter
- 12 Salbeiblätter
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 10 g Butter, in Stücken (1 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 1493 kJ / 357 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Randen-Suppe
45 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Kürbisrisotto
35 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Kartoffelstock nature
55 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min