Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 - 100 g Gruyère Käse, in Stücken (optional)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 600 g Tomaten, geviertelt
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g rote Linsen
- 500 g Wasser
- 300 g Auberginen, in Scheiben (2 mm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 300 g Zucchini, in Scheiben (2 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1912 kJ / 450 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 14.8 g
Alternative recipes
Gemüse-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Gemüse-Curry mit Couscous
30 min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Gemüseauflauf mit Quark
1 godz. 30 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1h 15min
Linsen-Auflauf
1 godz. 20 min
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45 min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min