Insalata di seppie, patate e pomodorini
TM6 TM5

Insalata di seppie, patate e pomodorini

5.0 (15 ratings)

Ingredients

  • 1200 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 500 g di seppie, pulite
  • 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1.5 cm)
  • 80 g di rucola
  • 10 pomodori ciliegino o datterino, a metà
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
889.8 kJ / 212.8 kcal
Protein
20.8 g
Carbohydrates
21.2 g
Fat
5.6 g
Saturated Fat
0.4 g
Fibre
2.4 g
Sodium
500 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes