Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Scheiben
- 100 g frisches Lachsfilet (Sushi-Qualität), in Stücken
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 2 Avocados, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 - 2 TL Zitronensaft, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, zum Dekorieren
- Kresse, zum Dekorieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Scallops & Pea Puree
20 Min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 godz. 50 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Zitronenrisotto
30 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Sauce Tatare
15 Min