Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Scheiben
- 100 g frisches Lachsfilet (Sushi-Qualität), in Stücken
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 2 Avocados, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 - 2 TL Zitronensaft, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, zum Dekorieren
- Kresse, zum Dekorieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Zitronenrisotto
30min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Smoked Salmon Roulade
1 Std. 55 Min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min