Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate
- 40 g di olio extavergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagiolini verdi freschi, mondati ed a metà
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, lavato sotto acqua corrente fredda
- 100 g gherigli di noci
- 200 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Carbohydrates
- 10.7 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Moscardini al limone
30min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Insalata di calamari
55min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Calamari alla napoletana
40 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Insalata di polpo e zucchine
1h