Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g burro a pezzi
- 550 g di acqua
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 1 cucchiaino di senape in polvere
- 12 uova di quaglia
- 12 asparagi verdi, mondati e tagliati a misura
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 0.9 g
- Fat
- 21.1 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Zabaione
15 Min
Polenta taragna
1u. 15min
Burro alle acciughe
4h 20min
Polenta
1 godz.
Blinis con salmone
1 godz.
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30min
Cotechino in crema di lenticchie
1 godz.
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1u. 15min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2sa 25 dk