Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Carbohydrates
- 73.1 g
- Fat
- 13.6 g
- Fibre
- 7.3 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Lagane e ceci
1h
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Agnello cacio e uova
1h
Baccalá alle olive
25 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min