Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g natives Olivenöl
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (siehe Tipp)
- 400 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 300 g Thunfisch, frisch, gewürfelt (3 cm)
- 6 Stängel Petersilie, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 16 g
Alternative recipes
Fischcurry
45min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min