Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g natives Olivenöl
- 40 g Schalotten
- 200 g Makrele, geräuchert, in Öl, aus der Dose, abgetropft
- 120 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 860 g Wasser
- 400 g Penne
- 1 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 5.6 g
Alternative recipes
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45min
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45min
Nudeln mit Bauernsauce
40min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Linguine mit Garnelen
35min
Krabben-Tomaten-Sauce
30min
Thunfisch-Spaghetti
45min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25min
Hackfleischsauce mit Spinat
30min