Versions compatibles
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cranberry Camembert Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 21 leaves)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz Camembert cheese, with rind left on, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 10 fresh chives, quartered
- 1 oz salted butter
- 17 ½ oz water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
- 6 baby gold potatoes, cleaned and cubed (1 in.), (approx. 22.5 oz)
- 32 oz chicken breasts, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
- 7 - 10 oz fresh green beans, trimmed
- ½ oz dry white wine
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tsp hot English mustard
- 2 tsp prepared horseradish
- 2 tsp seeded mustard (whole grain or stone ground)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 38 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chicken Marsala
40 Min