Sweet Potato and Zucchini Frittata
TM6 TM5

Sweet Potato and Zucchini Frittata

3.8 (77 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 25 stems)
  • 3 ½ oz red onions, quartered (approx. ½ med. onion)
  • 2 tbsp olive oil, divided
  • 7 oz sweet potatoes, cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
  • 3 ½ oz zucchini, cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
  • 3 ½ oz red bell peppers, cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
  • 6 large eggs
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried chili flakes (optionnel)
  • 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1848.7 kJ / 441.9 kcal
Protides
27.2 g
Glucides
16.8 g
Lipides
29.3 g
Graisses saturées
11.6 g
Fibre
2.9 g
Sodium
824.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives