Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
TM6 TM5

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 9 oz brown rice
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 24 oz vegetable stock
  • 1 tsp salt, to taste
  • 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
  • 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
  • 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
  • fresh thyme leaves, to garnish
  • Parmesan cheese, shaved, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1301 kJ / 311 kcal
Protides
16 g
Glucides
43 g
Lipides
9 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
7 g
Sodium
1478 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives