![Rhubarb and blackberry breakfast tart Rhubarb and blackberry breakfast tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C224815-AA0E-4977-9F9C-67AB5C8A525E/Derivates/6266DE7E-AEE9-4084-A9A1-F26762B1EBE6.jpg)
Versions compatibles
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Protides
- 10.4 g
- Glucides
- 41.4 g
- Lipides
- 21.9 g
- Graisses saturées
- 7.5 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 58.9 mg
Recettes alternatives
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Spiced red wine pears
45 Min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk
Peach and plum upside-down cake
50min
Vitality truffles
25 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Almond and pear tart
40 Min