Appareils & accessoires
Rosemary and sea salt crackers
Prép. 10min
Total 35min
6 portion
Ingrédients
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
424.5 mg
Protides
8.5 g
Calories
1382.2 kJ /
329 kcal
Lipides
29.2 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
15.6 g
Glucides
9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Beetroot salad
10min
Sauerkraut
168h 35min
Gluten free baking powder
5min
Falafel crackers
40min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Seed and nut bread
1h 30min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min