Versions compatibles
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Protides
- 7.6 g
- Glucides
- 0.9 g
- Lipides
- 9.9 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 264.9 mg
Recettes alternatives
Béarnaise sauce
10 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h