Chorizo and prawns a la Sidra
TM6 TM5 TM31

Chorizo and prawns a la Sidra

4.8 (25 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 50 g eschalots
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 dried bay leaf
  • 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
  • 100 g alcoholic apple cider
  • 30 g tomato paste
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp fresh ground black pepper
  • 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
  • crusty bread, to serve
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1090.5 kJ / 259.7 kcal
Protides
18 g
Glucides
4.4 g
Lipides
18.9 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
1.2 g
Sodium
972.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives