Seafood en papillote with saffron potatoes
TM6 TM5

Seafood en papillote with saffron potatoes

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 1 ½ tsp salt
  • 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
  • 2 pinches saffron
  • 4 firm white fish fillets (see Tips)
  • 40 g unsalted butter, cut into pieces
  • 20 g vermouth (see Tips)
  • 20 g pouring (whipping) cream
  • 50 - 80 g frozen peas, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1315.5 kJ / 313.2 kcal
Protides
36.7 g
Glucides
11.5 g
Lipides
12.8 g
Graisses saturées
7.3 g
Fibre
2.6 g
Sodium
703.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives