Steamed fish with green mash
TM6 TM5

Steamed fish with green mash

4.4 ( 49 évaluations )

Ingrédients

  • 5 - 7 sprigs fresh parsley leaves only
  • 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
  • 100 g leek trimmed and cut into pieces
  • 500 g water
  • 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
  • 300 g broccoli cut into florets
  • 40 g butter
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste (optional)
  • extra virgin olive oil to serve
  • micro herbs to serve
  • lemon cut into cheeks, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
398.3 kcal / 1673 kJ
Protides
41.6 g
Lipides
13 g
Glucides
25.4 g
Fibre
6.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives