Steak tartare
TM31 TM5 TM6

Steak tartare

2.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g beef sirloin, cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
  • 250 g spring onions, cut into halves (approx. 3 stalks)
  • 100 g pickled gherkins, drained
  • 2 eggs, hard-boiled
  • 1 onion, cut into pieces (approx. 150-200 g)
  • 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
  • 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
  • 4 fresh tarragon leaves
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 80 g ketchup
  • 1 tbsp Worcestershire sauce (optionnel)
  • 3 tbsp capers
  • 1 tsp fine salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
670 kJ / 160 kcal
Protides
21.3 g
Glucides
5.7 g
Lipides
5.8 g
Fibre
1.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives