Appareils & accessoires
Steak tartare
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
839.3 mg
Protides
20.3 g
Calories
1140 kJ /
271.5 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
22 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Parmesan gelato
4h 30min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Steak Tartare
15min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Salmon Tartare
25min
Mustard and dill vinaigrette
5min
Steak tartare
30min
Tapenade
10min
Pisco Sour
10min
Gougères
55min
Gratin dauphinois
50min