Steak tartare
TM6 TM5 TM31

Steak tartare

4.5 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g spring onions/shallots, trimmed
  • 1 tsp pickled capers, drained
  • 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
  • 1 tsp lemon juice
  • 2 tsp olive oil
  • ½ tsp soy sauce
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
  • 4 egg yolks, room temperature
  • bread, to serve
  • mixed salad greens, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1140 kJ / 271.5 kcal
Protides
20.3 g
Glucides
22 g
Lipides
11 g
Graisses saturées
3.1 g
Fibre
2 g
Sodium
839.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives