Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 eggs
- 500 g water
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
- 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp coconut oil
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 200 g Brussels sprouts
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
- salt, to taste
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1128.5 kJ / 268.5 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 9.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 1152.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Broccoli salad
10min
Cauliflower mash
25min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Asian cucumber salad
10min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Miso coleslaw
20min
Hommus dip
5 min