Versions compatibles
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Cod with citrus butter
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Seafood Rice
1h 15min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h