Versions compatibles
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Asparagus risotto
40 Min
Cheese soufflés
30min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min