Versions compatibles
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Prawn and saffron risotto
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Far Breton with prunes
2h
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min