![Lamb cutlets with spinach and pea purée Lamb cutlets with spinach and pea purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CE8C2AE-4C72-47CE-B055-D8E31A58FD8E/Derivates/47175F2D-6F1D-4B1C-A687-7A160C5DE8B7.jpg)
Versions compatibles
Lamb cutlets with spinach and pea purée
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 11.1 g
- Lipides
- 40.5 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 641.8 mg
Recettes alternatives
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1sa 55 dk
Scallops with pea purée
25 Min