Versions compatibles
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protides
- 45.2 g
- Glucides
- 0.7 g
- Lipides
- 31.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Asian beef salad with peanut dressing
30min