Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Protides
- 45.6 g
- Glucides
- 51.2 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 1398.8 mg
Recettes alternatives
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Layered lamb curry
1h
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Asian-style pork noodles
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min