Root Vegetable Gratin
TM6 TM5

Root Vegetable Gratin

4.5 ( 10 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g bread torn in pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme leaves only, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary needles only, to taste
  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 100 g onions quartered
  • 30 g olive oil
  • 2 - 3 garlic cloves to taste
  • 3 - 4 fresh sage leaves to taste
  • 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
  • 300 g double cream
  • 300 g milk
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
526 kcal / 2184 kJ
Protides
12.5 g
Lipides
38.7 g
Glucides
28.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives