Appareils & accessoires
Chicken à la king
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
chicken tenderloins cut into halves500 - 600 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
red capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
green capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
ground paprika½ tsp
-
sherry50 g
-
thickened cream200 g
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
267.9 mg
Protides
38.8 g
Calories
2408.3 kJ /
573.4 kcal
Lipides
41.9 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
27.8 g
Glucides
9.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Pork fillet with mustard
35 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min