![Baked Spinach and Feta Mushrooms Baked Spinach and Feta Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A09D443F-461B-4DFF-82E0-4D155B57D368/Derivates/796575c5-e366-4f15-bcc7-443f266bea25.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(optionnel)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optionnel)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 953 kJ / 227 kcal
- Protides
- 12 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min