Curried Squash Galette
TM6 TM5

Curried Squash Galette

4.6 ( 11 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g olive oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 2 tsp Madras curry powder
  • 250 g butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)
  • 250 g kabocha squash peeled, sliced (1 cm)
  • 1 red onion cut in wedges (eighths)
  • 1 tsp coarse sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 190 g wholemeal flour plus extra for dusting
  • 115 g unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp fine sea salt
  • 50 - 80 g water ice cold (optionnel)
  • 250 g sour cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
477 kcal / 1979 kJ
Protides
6 g
Lipides
35 g
Glucides
31 g
Graisses saturées
18 g
Sodium
627 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives