Versions compatibles
Zucchini bites with charred tomato dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 8 portions
- Calories
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Protides
- 32.2 g
- Glucides
- 20.7 g
- Lipides
- 188.5 g
- Graisses saturées
- 70.8 g
- Fibre
- 15.7 g
- Sodium
- 1942.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50 min
Halva semifreddo
7hod. 30min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Goat's cheese feta roulade
2u. 45min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Gougères
55 min