Versions compatibles
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Protides
- 90.9 g
- Glucides
- 38.1 g
- Lipides
- 118.8 g
- Graisses saturées
- 56.4 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1796.8 mg
Recettes alternatives
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Greek Stuffed Chicken
1óra 35p
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 Std.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min