Appareils & accessoires
Panforte
Prép. 15min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
-
butter for greasing
-
cocoa powder plus extra for dusting40 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
dried figs160 g
-
hazelnuts roasted and skins removed150 g
-
blanched almonds120 g
-
plain flour110 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground black pepper (optional)½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
light brown sugar200 g
-
honey210 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
32.5 mg
Protides
7 g
Calories
1638 kJ /
390 kcal
Lipides
17 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
52 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Plum and cherry paste
5h 15min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Roasted carrot dip
1h
Coconut coffee crunch
24h 20min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Cranberry and rosemary chutney
40min
Orange and almond cake
2h 20min