Chickpea and carrot dip
TM6

Chickpea and carrot dip

4.7 ( 22 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g olive oil
  • 250 g carrots cut in pieces (2 cm)
  • 60 g onions cut in wedges
  • 20 g agave syrup
    ou 20 g honey
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 400 g canned chickpeas drained
  • 100 g tahini (sesame paste, see tip)
  • 1 tsp salt adjust to taste
  • ½ tsp freshly ground pepper adjust to taste
  • 20 g lemon juice

Infos nut.
par 100 g
Calories
192 kcal / 802 kJ
Protides
5 g
Lipides
14 g
Glucides
11 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives