Versions compatibles
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Protides
- 52.2 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 81.1 g
- Graisses saturées
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 2179.1 mg
Recettes alternatives
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Turmeric fried chicken
13h 10 min
Pork with black bean sauce
30min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Pork belly with spring onions
1sa 10 dk
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 dk
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Prawn and mushroom crepes
50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min