Versions compatibles
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 200 g cherry tomatoes (see tip)
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 15 g fresh coriander, thick stalks discarded, cut in pieces (2 cm)
- 160 g tinned sweetcorn, drained (1 x 195 g tin)
- 1 lime, freshly squeezed juice only (approx. 15 g)
- 25 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp chipotle paste
- 480 g tinned black beans, 1 tin drained and 1 tin with liquid (2 x 400 g tins)
- 8 corn tortillas, soft
- 4 tsp chilli sauce (see tip)
- 2 avocados, sliced
- 2 limes, cut in wedges
- 5 g fresh coriander leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3078 kJ / 735 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 83 g
- Lipides
- 30 g
- Graisses saturées
- 6 g
- Sodium
- 1781 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetarian Chilli
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9u. 25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min