Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
TM6 TM5

Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric

4.7 ( 42 évaluations )

Ingrédients

  • 255 g Brussels sprouts trimmed and halved
  • 450 g zucchini sliced in half moons (1 cm)
  • 450 g spring carrots peeled
  • 90 g extra virgin olive oil divided
  • 2 ¼ tsp salt divided, to taste
  • 2 sprigs rosemary, fresh
  • 200 g farro grain
  • 680 g water
  • 1 lemon
  • 60 g feta cheese
  • 3 - 5 sprigs dill, fresh plus extra to garnish
  • ¼ tsp black pepper, ground to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
246 kcal / 1029 kJ
Protides
5 g
Lipides
13 g
Glucides
30 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
773 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives