![Tomato and olive tapenade mini bruschette Tomato and olive tapenade mini bruschette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a406c771-c86c-4ac8-a387-c370a8e159c0/Derivates/325ffa0f-84ee-45b6-86f9-5f503564eeb1.jpg)
Versions compatibles
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Protides
- 3.8 g
- Glucides
- 10.9 g
- Lipides
- 8.6 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 349 mg
Recettes alternatives
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25 min
Herb and garlic dip
5 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Salsa verde
5 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Smoked salmon mousse
5 min