
Appareils & accessoires
Lentil hotpot
Prép. 15min
Total 12h 45min
6 portions
Ingrédients
-
dried brown lentils (see Tips)300 g
-
water plus extra for soaking550 g
-
bacon cut into pieces200 g
-
leek white part only, cut into pieces½
-
carrot cut into pieces170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white vinegar2 tbsp
-
chorizo cut into slices (optional)240 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
335.4 kcal /
1408.6 kJ
Protides
25.7 g
Lipides
11.1 g
Glucides
28.2 g
Fibre
8.3 g
Graisses saturées
3.8 g
Sodium
1083 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande