Chickpea and Turkey Meatball Soup

Chickpea and Turkey Meatball Soup

4.6 71 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh oregano leaves only
    2 sprigs
  • turkey mince
    300 g
  • medium egg
    1
  • tomato purée
    40 g
  • breadcrumbs
    35 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    50 g
  • tinned chickpeas drained, rinsed
    450 g
  • water
    800 g
  • chicken stock paste homemade
    1 Tbsp
    2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)
    50 g
  • limes (optionnel) cut in wedges, for garnishing
    2

Infos nut. par 1 portion

Calories 515.3 kcal / 2155.8 kJ
Protides 32.8 g
Lipides 25.8 g
Glucides 40 g
Fibre 9.8 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 1.2 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...