
Appareils & accessoires
Chickpea and Turkey Meatball Soup
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
turkey mince300 g
-
medium egg1
-
tomato purée40 g
-
breadcrumbs35 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed450 g
-
water800 g
-
chicken stock paste homemade1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)50 g
-
limes (optionnel) cut in wedges, for garnishing2
Infos nut. par 1 portion
Calories
515.3 kcal /
2155.8 kJ
Protides
32.8 g
Lipides
25.8 g
Glucides
40 g
Fibre
9.8 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
1.2 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Keeping It Cosy
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande