Appareils & accessoires
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Prép. 1h 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
929 mg
Protides
10 g
Calories
1030 kJ /
246 kcal
Lipides
12 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
25 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar 2022
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Baba Ganoush
1h
Hollandaise Sauce
15min
Broccoli and stilton soup
30min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Moroccan Bean Soup
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h