
Appareils & accessoires
Vegetable tortilla with chorizo
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
chorizo cut in slices50 g
-
onion cut in pieces50 g
-
red peppers cut in thin strips50 g
-
olive oil100 g
-
potatoes cut in quarters and then in slices (0.5 cm)200 g
-
broccoli cut in small florets100 g
-
fresh green beans cut in pieces (1 cm)100 g
-
salt1 pinch
-
eggs5
-
baking powder1 tsp
-
medium-hard cheese (e.g. Havarti, Gouda or young Cheddar)4 slices
Infos nut. par 1 portion
Calories
336 kcal /
908 kJ
Protides
13 g
Lipides
28 g
Glucides
8 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
426 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Flavours of Spain
12 Recettes
International
International